« terug naar vorige pagina

Assistentespreekuur en praktijkondersteuner

Behalve de huisartsen zijn er drie assistentes, drie praktijkondersteuners en een diabetesverpleegkundige werkzaam in de praktijk.

Spreekuur assistente

De assistenten hebben  een spreekuur voor o.a. het behandelen van wratten, het uitspuiten van oren, het geven van injecties, maken van hartfilmpjes (ECG),   en het verwijderen van hechtingen. Ook hiervoor dient u een afspraak te maken.

Urine controles kunnen de gehele week worden gedaan bij de assistente. Als u urine wil laten controleren zal de assistente een formulier geven  om in te vullen. Houdt u er dan rekening mee dat u even moet wachten tot ze tijd heeft om u te helpen.

Diabetesverpleegkundige

Al enige tijd is Y. Jongenburger als diabetesverpleegkundige werkzaam in de praktijk. Zij controleert de diabetespatiënten in de praktijk.

Praktijkondersteuner somatiek

Onze praktijkondersteuner somatiek is Isabelle Stuit-den Daas. Zij is nu een klein jaar werkzaam in de praktijk zij doet controles bij mensen met hart en vaatziekten.

Afspraak maken

Een afspraak bij de praktijkondersteuner somatiek maakt u ook gewoon via de assistente. Indien nodig legt zij ook huisbezoeken af.

Praktijkondersteuner GGZ volwassenen & jeugd

Onze praktijkondersteuner GGZ volwassenen is K.Jongkind. Bij psychische klachten, overspannenheid, slaapproblemen, rouwverwerking, een goed gesprek kan zij met u in gesprek. Vaak zijn een aantal gesprekken voldoende om u te helpen. Als nodig kan zij met u ook een goede keuze maken tussen de vele professionele psychische hulpverleners in de omgeving. Een verwijzing zal dan volgen in overleg met de huisarts. Sinds kort hebben wij ook een praktijkondersteuner GGZ-jeugd in de praktijk.

Afspraak maken

Een afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ maakt u in overleg met de huisarts.